Ankaragücü coştu bir kere

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü coştu bir kere
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2015 14:08

Puan silme cezasının şoku ile lige giren sarı-lacivertliler, 3 karşılaşma sonunda gücünü ortaya koydu.

Haberin Devamı

7 puan ile üçüncü basamakta duran ve grupta şu ana kadar kalesinde gol görmeyen tek takım konumunda olan Başkent ekibi, üst üste iki maçını kendi sahasında oynayacak.

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluk hedefiyle sezona giren Ankaragücü, üç hafta geride kalırken, ligdeki ağırlığını hissetirmeye başladı. Transfer yasağını kaldırıp; Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, Emrah Bozkurt, Sertan Vardar, Murat Sözgelmez, Timur Kosovalı ve Ferhat Odabaşı gibi tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertliler, eksi 3 puan şokuyla başladığı ligde, zirveye yavaş yavaş yaklaşıyor. 3’te 3 yapan Manisaspor, 9 puanla liderlik koltuğunda otururken, 7 puanla 3. sırada bulunan Ankaragücü, aynı puanla bir basamak üstünde yer alan Tuzlaspor’u bir gol averajı ile takip ediyor. Başkent ekibi, 3 maç sonunda kalesinde gol görmeyen tek takım konumunda.
Eksi 3 puan silme cezası konusunda Tahkim Kurulu’na başvuruda bulunan, kendileri ile aynı sıkıntıyı yaşayan diğer 6 takımın yöneticileri ile Spor Bakanlığı ve Futbol Federasyonu nezdinde gerekli girişimlerde bulunan Ankaragücü yönetimi, şu aşamada çıkacak sonucu bekliyor.
İlk haftaki beraberliğin ardından iki galibiyet elde eden Ankaragücü, üst üste iki lig maçını (B. Çekmece Tepecik ve Aydınspor 1923)
Ankara’da oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!