Ankara'da Turan Güneş Bulvarı genişletiliyor

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Turan Güneş Bulvarı genişletiliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 13:03

Ankara'da Turan Güneş Bulvarı genişletiliyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı'nı baştan sona genişletme çalışmalarına yarından (29 Ağustos Pazartesi) itibaren başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar sonunda mevcut 2 gidiş, 2 geliş toplam 4 şerit olan bulvarın, emniyet şeritleriyle birlikte 8 şeride çıkarılacağını kaydetti. Ankara'nın yepyeni, geniş ve modern yollarıyla trafik akışının en rahat olduğu kent özelliğini sürdürmeye devam etmesi için özellikle yaz aylarında çalışmalara yoğunluk kazandırdıklarını belirten Üçpınar, çalışmaların 3 etapta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Üçpınar, çalışmalar sırasında Turan Güneş Bulvarı boyunca tüm kaldırımların yenileneceğini, refüje New Jersey bariyerlerinin döşeneceğini, Yıldız Kavşağı ile TRT Kavşağı başta olmak üzere yol boyunca yaşanan trafik yoğunluklarını ortadan kaldırması beklenen çalışmanın 3 etapta gerçekleştirileceğini belirtti. İlk etapta Kepekli Kavşağı-TRT Kavşağı arasında başlatılacak çalışmalar, ikinci aşamada TRT Kavşağı-Doğukent Bulvarı bağlantısı arasında sürecek ve son olarak da Doğukent Bulvarı bağlantı noktası-Yıldız Kavşağı arasında yol genişletilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!