Ankara'da dev derbi heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada dev derbi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2024 10:20

Başkentin iki dev çınarı MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, sezon öncesi bugün 57. TSYD Ankara Kupası’nda tarihi bir karşılaşmaya çıkıyor. Eryaman Stadı’ndaki başkent derbisi Ankara’ya büyük heyecan yaşatacak.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği her sezon öncesinde olduğu gibi bu yıl 57.’si düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası’nda karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden Ankaragücü ile Trendyol 1’inci Lig’de play-off oynamayı son maçta kaçıran Gençlerbirliği, yeni sezon öncesi bugünkü kupa maçında performanslarını da ortaya koyacak. Ankaragücü, geçtiğimiz sezon son maçta küme düşmüş ve Süper Lig’e veda etmişti. Bu sezon kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran sarı lacivertliler yeniden Süper Lig’e dönme hesapları yapıyor. Cihat Arslan yönetiminde yeni sezona hazırlanan Ankaragücü, sezon öncesinde TSYD Ankara Kupası’nı müzesine götürmek istiyor.

Ankarada dev derbi heyecanı

Haberin Devamı

Gençlerbirliği de yeni sezonda üst sıralarda olmayı hedefliyor. Recep Karatepe yönetiminde yeni sezona hazırlanan Gençlerbirliği, TSYD Ankara Kupası ile sezona moralli girmek istiyor.

Ankarada dev derbi heyecanı

Eryaman Stadı’nda bugün oynanacak TSYD Ankara Kupası karşılaşması, saat 19.00’da başlayacak. Takımlar kaleci dahil 10 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak ve mücadele berabere biterse doğudan penaltı atışlarına geçilecek. Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasındaki derbi TRT Spor’dan da canlı yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!