Ankara ve İstanbul sosyetesi buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ankara ve İstanbul sosyetesi buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2009 00:00

Ajans Türk Şirketler Topluluğu’nun sahibi Sarp Evliyagil, 39. yaş gününü düzenlediği görkemli partiyle kutladı. Partiye Ankara ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

SAATLER gece yarısını gösterdiğinde müziğin sesinin iyice yükselmesiyle, lüks villa tam bir diskoya dönüştü. Müziğin ritmine kapılan davetliler, doyasıya dans ederek felekten bir gece geçirdi. Bütün konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergileyen Evliyagil, gecede en çok dans eden isimlerin başında geldi. Evliyagil’in Gül Dürüst, Esra Üstünkaya, Ferda İleri ve Özden Önal’la yaptığı dans gecenin hafızalara kazınan anları arasında yer aldı.

Nostaljik anlar

Partide müzik yapan djler günümüzün yerli ve yabancı hit şarkılarının yanı sıra, seksenli ve doksanlı yıllara ait şarkılar da çalarak nostaljik anlar yaşattı. Partinin sürprizlerinden biri de Kelebek yazarlarından Onur Baştürk’ün gecenin ilerleyen saatlerinde dj kabinine geçmesi oldu. Evliyagil’in daveti üzerine kabine geçen Baştürk, çaldığı üç şarkıyla djlik konusunda da ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi.
Son günlerin en eğlenceli partisinde Evliyagil, kendisini yalnız bırakmayan bütün konuklara teşekkür etti. Akşam saatlerinde başlayan parti günün ilk ışıklarına kadar devam etti.

80’li yılların müzikleri

ANKARA ve İstanbul sosyetesi son günlerin en renkli partisinde bir araya geldi. Ajans Türk Şirketler Topluluğu’nun sahibi Sarp Evliyagil, doğum günü için görkemli bir parti düzenledi. 39. yaş gününü kutlayan Evliyagil, konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye, Ali Başman ve eşi Nazan Başman, Can ve Merve Helvacıoğlu çifti, Özlem Özbay, Emre Dökmeci ve eşi Gülin Hanım, Zeynep Köksal, Serhan ve Zeynep Bacaksız çifti, Batuhan Özdemir ve eşi Aslı Özdemir’in yanı sıra, İstanbul cemiyetinden Gül Dürüst ve Esra Üstünkaya başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Gece kulübü gibi

Evliyagil, yeni villasında ilk kez konuklarını ağırladı. Üç katlı evin giriş katındaki büyük salon ışıklandırma sistemiyle gece kulübüne dönüştürülmüştü. Hazırlanan zengin yemek mönüsü açık büfede servis edildi. Konukları yemek için alt kata davet eden Evliyagil, gecenin ilerleyen saatlerinde dj kabininden yaptığı anonsla, bütün davetlilerin dans etmesini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!