Ankara sosyetesini buluşturan açılış

Güncelleme Tarihi:

Ankara sosyetesini buluşturan açılış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2009 00:00

Filistin Caddesi’nde bulunan Home Store mağazası yenilenen konseptiyle hizmet vermeye devam ediyor. Mağazanın açılış kokteyline cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

BAŞKENT cemiyet hayatının önde gelen isimleri Filistin Caddesi’ndeki Home Store Mağazası’nın yeni konseptinin açılış kokteylinde bir araya geldi. İstanbullu işadamı Erdal Acar ve eşi Emel Hanım’ın sahip olduğu mağazanın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Erdal ve Emel Acar’ın ev sahipliği yaptığı geceye Şenay Dağlı, Düriye Arseven, Amber Esen, Olcay Ergün, Gamze Cizreli gibi isimler katıldı.

Sıfır bedenden en büyük bedene

Altı katlı mağazada Home Store ürünlerinin yanı sıra, Emel Acar’ın tasarımını yaptığı Haute Couture ürünler de yer alıyor. Mağazanın ilk iki katı kafe olarak hizmet verirken, teras katı da suşi bar olarak hizmet veriyor. Ankara’da ilk mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşayan Emel Acar, eski konseptten farklı olarak gelinlik de satıldığını belirterek, sıfır bedenden en büyük bedene kadar ürünlerin mevcut olduğunu söyledi.

Geçmişe dönük çizgiler

Kendİ tasarladığı ürünlerin daha nostaljik ve geçmişe dönük çizgiler taşıdığını anlatan Emel Acar, minik desenler ve dantel işlemeleri sıklıkla kullandığını ifade etti. Kadınları daha trend ve Avrupa’ya uygun giydirmek istediğini vurgulayan Emel Acar, bundan sonra sık sık Ankara’ya geleceğini dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!