Ankara Rizeliler Derneği Konukevi'ni Hayati Yazıcı hizmete açtı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Rizeliler Derneği Konukevini Hayati Yazıcı hizmete açtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 15:32

Ankara Rizeliler Derneği Konukevi'ni Hayati Yazıcı hizmete açtı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Rizeliler Derneği Konukevi, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı olan, Ak Parti Genel Başkan Danışmanı olan İstanbul Milletvekili Rizeli  Hayati Yazıcı'nın da katıldığı törenle hizmete açıldı. 
Kahvaltılı açılışa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, derneğin kurucu onursal başkanı Fatih İslam Karaoğlu ile üst düzey bürokratlarla Rizeli vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan dernek başkanı İdris Kansızoğlu, "tüm Rizelileri kucaklayan derneğimizin bütün faaliyetlerinde kurulduğu günden beri yanımızda olan, desteklerini bizden esirgemeyen sayın Hayati Yazıcı'ya teşekkür ediyorum. 2014 yılında kurulan derneğimiz bu güne kadar Kızılay'da dernek merkezini, Hamamönünde Rize konağını, Subayevleri'nde derneğimize ait çay evini hizmete açmıştır. Bugün de açılışı yapılan konukevinin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yine Çubuk ilçemizde çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve hemşerilerimizin kullanımına sunulacak piknik alanları ile diğer tüm aktivitilerinin yapılacağı Rize Köyü projesi de yakın zamanda hizmete girecektir. Açılışımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Konukevi'nin açılışında konuşan Hayati Yazıcı ise, "Bu tür faaliyetler ve organizasyonlar ile kazandırılan mekanların başta hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmaları açısından çok anlamlıdır. Başta gençlerimiz olmak üzere örf, adet ve geleneklerimizin pekiştirilmesi yönünden bu tür hizmetler çok önemlidir. Ankara Rizeliler Derneği Başkanı İdris Kansızoğlu ile dernek kurucu onursal başkanı Fatih İslam Karaoğlu'na ve dernek yönetimini yaptığı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Açılışı yapılan konuevini Ankara Rizeliler Derneği'ne tahsisi eden Sayın Dr. İmdat Beyazpınar ile emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!