Ankara’nın turizm atağı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara’nın turizm atağı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2012 00:00

Ankara’nın uluslararası fuarlarda tanıtım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. EMITT, Berlin ITB’nin ardından Ankara, Moskova Uluslararası Turizm Fuarı- MITT’de de ziyaretçilerle buluştu.

Haberin Devamı

19. Moskova Uluslararası Turizm Fuarı’na (MITT) katılan Ankara standı büyük ilgi görüyor. Fuarın ilk gününde Ankara standını, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Müsteşar Özgür Özaslan, Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı ile çeşitli illerin valileri ziyaret etti. Fuarda, Ankara Kalkınma Ajansı’nın, Rusça olarak hazırladığı Ankara tanıtım materyalleri dağıtılırken, 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Ankara Alışveriş Festivali” hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Ankara Kalkınma Ajansı’nın Genel Sekreteri Asım Balcı, turizm gelirlerini artırmanın Ankara için önemli olduğunu belirterek, “Yaptığımız çalışmalarda kentimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını gerçekleştirmek için turizm başlığına özel önem vermemiz gerektiğini gördük. EMITT, Berlin ITB’nin ardından Moskova’da da Ankara’yı tanıtmayı, uluslararası tur operatörlerinin dikkatini çekmeyi istiyoruz. Bu yönlü çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!