Ankara’da Ege esintisi

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da Ege esintisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 01:31

Çankaya Yıldız’da hizmete giren Cunda Balık Evi, Ege esintisini Ankara’ya taşıyor. Restoranda Ayvalık’tan gelen taze deniz ürünleri ve 70’den fazla meze, Girit Laika müzikleri eşliğinde sunuluyor.

Haberin Devamı

Cunda Adası’ndan sonra ikinci şubeyi Ankara’ya açtıklarını söyleyen restoran sahibi Fevzi Tavşan, amaçlarının Cunda mutfağını tanıtmak, damak zevklerine farklı birçok lezzetle hitap etmek olduğunu söyledi. Tavşan, restoranın mönüsüyle ilgili olarak şunları söyledi; “Herkes soğuk ot ile meze yapardı. Biz otu zeytinyağı ile kavurarak müşterilerimize sunduk. Yufkaya karidesi sardık, mantı yaptık. Balığın Adana kebabını yaptık. Bunun yanında Girit ezmesi, beğendiğili ahtapot, balık pastırması, damak zevkine düşkün olanların hemen fark edebileceği lezzetlerden.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!