Ankara beni İstanbul’a hazırladı

Güncelleme Tarihi:

Ankara beni İstanbul’a hazırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 01:40

Melisa Sözen ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin Ankara galası, Armada AVM’de yapıldı. Ankara’dan çıkan oyuncu Mert Fırat, Başkent için, “Ankara beni besleyen, İstanbul’a hazırlayan şehir” dedi.

Haberin Devamı

Duyduğu bir şarkının peşine düşen ‘Nehir’ ile şarkıyı yapan ‘Ozan’ın aşkını anlatan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin Ankara’daki galası, önceki akşam Armada AVM’de yapıldı.
Galaya, filmin başrol oyuncusu Mert Fırat’ın yanı sıra oyuncular Hare Sürel, Anıl Altınöz, Onur Şirin, Göktay Tosun ve filmin yönetmeni İlksen Başarır katıldı. Gösterimden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mert Fırat, Ankara kökenli bir sanatçı olmasıyla ilgili olarak, “Ankara beni besleyen, İstanbul’a hazırlayan şehir. İstanbul’un koşulları çok ağır ve zor. O yüzden Ankara benim için çok önemli” dedi.
Filmde bir rock müzik grubunun solistini canlandırdığını söyleyen Mert Fırat, filmde 11 farklı şarkının bulunduğunu belirtti. Hikayede rock müzik solisti ve anaokulu öğretmeninin yollarının kesişmesinin anlatıldığını ifade eden oyuncu, “Çok tatlı bir buluşma. Ama sonra çatışmaya dönüşüyor. Tüm ilişkilerdeki anlaşmazlıklar, varoluş problemleri burada da var. Gündelik hayattaki küçük problemlerin nasıl büyük olaylara dönüştüğünü görüyoruz” diye konuştu.

SALON KAPATTI

Haberin Devamı

Filme, Mert Fırat’ın Ankara’da yaşayan akrabaları ve arkadaşlarının da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Fırat’ın özel olarak davet ettiği yaklaşık 100 kişilik grup ise ayrı bir salonda filmi izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!