Ameliyat olmadan ağrılardan kurtulun

Güncelleme Tarihi:

Ameliyat olmadan ağrılardan kurtulun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2013 00:00

Asırlar önce uygulanmaya başlayan manuel tedavi yöntemini kullanan doktor fizyoterapist Gamze Şenbursa, vücuttaki pek çok ağrıyı ameliyata gerek kalmaksızın tedavi edebildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Anima Manuel Terapi ve Refleks Terapi Merkezi’nde vücuttaki yapı ve sistemlere yoğunlaşan manuel tedavi yöntemiyle, boyun, omuz, dirsek, sırt, diz ağrılarını ve bel fıtığını ameliyatsız tedavi edildiğini belirten Şenbursa, şu bilgileri verdi:

FONKSİYON BOZUKLUĞUNDA ETKİLİ

“Manuel tedavi, lenf ve dolanım sistemi, yumuşak dokular, eklem ve kemikleri içeren birçok tekniği kapsar. Özellikle kas iskelet sistemine ait yaralanmaların ve fonksiyonel bozuklukların tedavisinde kullanılmaktadır. Eklem yapılarının hareketlendirilmesi ile oluşturulan refleks reaksiyonlar, eklemdeki ağrılı durumlar ve fonksiyon bozukluklarında etkilidir.

TEDAVİ SÜRESİ 5 İLE 20 SEANS

Akut ve kronik boyun ağrıları, omuz ve dirsek gibi eklemlerin yumuşak dokularına bağlı ağrılar, kas iskelet sistemi kaynaklı sırt ağrıları, bel fıtığı ve mekanik bel ağrıları, diz problemleri, karpal tünel sendromu, fibromiyalji gibi birçok hastalıkta etkindir. Hastanın rahatsızlığına göre tedavi süresi 5 ile 20 seans arasında değişiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!