Amatör spora destek

Güncelleme Tarihi:

Amatör spora destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 01:11

Yenimahalle Belediyesi, 17 kulübe malzeme dağıtırken, kick boks şampiyonasında dereceye giren sporcularına altın hediye etti.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, amatör spora desteğini sürdürdü. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 17 amatör spor kulübüne; forma, eşofman, top ve diğer ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme paketi dağıttı. Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda dereceye giren Yenimahalle Spor Kulübü’ne bağlı sporculara ise altın hediye etti. Ödül töreni; Hasan Doğan Stadyumu’nda gerçekleşti.
Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, konuşmasında, amatör sporun yerel yönetimlerin desteği ile yaşayabileceğine dikkat çekti.
Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve boş zamanlarını verimli geçirmesini sağlamak adına amatör kulüplerin çok önemli olduğunu belirtip, şunları söyledi:
“Amatör spor kulüp başkanları, karşılık beklemeden çok önemli bir görev yürütüyor. Biz, elimizden geldiğince amatör kulüplerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Malzeme dağıtıyor, ulaşımlarını sağlıyor, tesisler yapıyoruz. Bunların hepsini, görev bilinci ile yerine getiriyoruz. Önümüzdeki süreçte Batıkent’e Hasan Doğan Stadı gibi yeni bir tesis kazandıracağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!