Altyapı teyakkuzu

Güncelleme Tarihi:

Altyapı teyakkuzu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2020 09:39

Koronavirüs salgını dolayısıyla hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında kentin boş olmasını fırsata çeviren ASKİ ve ABB Fen İşleri müdürlükleri altyapı yenileme çalışmalarını arttırdı.

Haberin Devamı

ASKİ ekipleri, Ulus Çankırı Caddesi ile Çam Sokak arasındaki mevcut atık su hattını yenilerken, Tandoğan Dögol Caddesi’nde de Fen İşleri Dairesi’nin asfalt çalışması öncesi ızgaralar temizlendi. Ekipler ayrıca, Çubuk Esenboğa Mahallesi’nde de aşırı yağışlar nedeniyle oluşan taşkınların önüne geçmek amacıyla altyapı çalışmasını sürdürüyor.

RAHATSIZLIK VERMEMEK İÇİN

Normal zamanda Ulus’un gün içinde Ankaralılar tarafından en çok kullanılan bölgelerden olduğunu belirten ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, “Sokağa çıkma yasağı nedeniyle, şu an kimse yokken çalışmalarımıza başlayalım, dedik. Vatandaşlarımıza ve buradaki iş yerlerine rahatsızlık vermeden çalışmalarımızı bitirmek istedik. Fen İşleri ekipleri de sıcak asfalt serimi yapıyor. Biz de bunu fırsat bilerek asfalt yapılacak güzergâh üzerindeki ızgaraların temizliklerini yapıyoruz. En kısa sürede de bitireceğiz” diye konuştu.

Altyapı teyakkuzu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!