Altındağ’da hobi kursu

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’da hobi kursu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2007 00:00

Altındağ Belediyesi’ne bağlı 29 Ekim ve Hüseyin Gazi Kültür Merkezleri ile İshak Ağa Kültür ve Sanat Evi’nde yaz dönemi hobi ve meslek edindirme kursları başladı.

Değişik branşlarda açılan kurslar Eylül ayına kadar devam edecek. Öte yandan Eylül ayında açılacak olan kurslar için de kayıtlar devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, "29 Ekim Kültür Merkezi’nde spor ve fitness, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nde bu iki branşa ek olarak kuaförlük ve cilt bakımı kursları açıldı. İshak Ağa Kültür ve Sanat Evi’nde ise mum-batik, mefruşat, ebru ve takı tasarım kursları açıldı" dedi. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kursların Altındağlılardan büyük ilgi gördüğünü kaydeden Keleş, "Meslek edindirme ve hobi kurslarının yanı sıra yetişkinler için okuma-yazma kursları da açıyoruz" diye konuştu.

BİLGİ VERİLİYOR

Kayıtları hakkında 29 Ekim Kültür Merkezi’nin 353 48 98, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nin 375 84 63, İshak Ağa Kültür ve Sanat Evi’nin 310 02 90 numaralı telefonlarından bilgi alınabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!