Altın Eller fabrikası

Güncelleme Tarihi:

Altın Eller fabrikası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2021 01:55

Altındağlı 300 kadın, ‘Altın Eller Kadın Kooperatifi’ sayesinde el emeği ürünlerini satarak gelir elde etme imkânına kavuştu. Kooperatif için kurulan internet sitesi sayesinde daha fazla satış yapılabildiğine de dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Kadınlar, ürünlerini yurt içi ve dünyada herkese tanıtma imkânı buluyor” dedi.

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi’nin desteğiyle kurulan ‘Altın Eller Kadın Kooperatifi’, ilçedeki kadınlardan büyük ilgi görüyor. Ürünler, Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde fabrika gibi çalışan atölyelerdeki kadınların el emekleriyle üretiliyor. Tezhip, dikiş, makrome sandalye, halı dokuma, mantolama ve triko atölyelerindeki 300 Altındağlı kadın, kendi el emekleriyle ürettikleri ürünleri kooperatif aracılığıyla satarak, kendi işinin patronu oldu. Altın Eller Kadın Kooperatifi’nden alışveriş yapmak isteyenler, kooperatifin Hamamarkası’nda bulunan satış ofisini ziyaret edebiliyor. Dileyenler, www.altinellerimiz.com internet sitesi üzerinden de alışveriş yapabiliyor.

Altın Eller fabrikası


UMUTLARI KAZANCA DÖNÜŞÜYOR

Kooperatifin Altındağlı kadınların yüzünü güldürdüğünü söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Altındağlı kadınların Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri kazanca dönüştürebildiği bir platform olan ‘Altın Eller Kadın Kooperatifi’ her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu zamana kadar 300 Altındağlı kadın bu kooperatif sayesinde para kazandı. Bu sayı hızla artmaya devam ediyor. Altın Eller Kadın Kooperatifi’miz kadınların umudunu kazanca dönüştürüyor” dedi.

Altın Eller fabrikası


HEPSİ BİRBİRİNDEN YETENEKLİ

Başkan Balcı, şunları söyledi: “Kadınlar çok becerikli, çok da girişken. Hepsinin birbirinden değerli yetenekleri var ve bu yeteneklerini kazanca dönüştürmeleri için bu kooperatifi kurduk. Bu kooperatif, Altındağlı kadınlarımızın emeklerini değerlendirebilmeleri için profesyonel ve iş birliğine dayalı bir platform. Altındağlı kadınlar bu kooperatif sayesinde hem mutluluğa hem de kazanca ortak oldu. Altındağlı kadınlarımızın yüzü gülüyor. Onlar mutlu olunca, biz de mutlu oluyoruz.”

Altın Eller fabrikası


İNTERNET ÜZERİNDEN DAHA FAZLA SATIŞ

Haberin Devamı

Kadınlar için internet satış platformu kurduklarını da belirten Başkan Asım Balcı, “Altındağlı kadınların cesaret ve becerilerini görünce, sadece stantta satış yapmalarının kendilerine yeterli gelmeyeceğini gördük. Bu nedenle biz de çağa ayak uydurmak için internet satış platformu da oluşturduk. Kooperatif için kurulan internet sitesi sayesinde, kadınlar çok daha geniş kitlelere satış yapabiliyor. Kadınlar, ürünlerini yurt içi ve dünyada herkese tanıtma imkânı buluyor. Bu kooperatifi herkes bilsin, herkes görsün, kadınlarımızın emeğine destek olsun, onlara daha fazla cesaret versin istiyoruz. Altındağlı kadınların yetenekleri, azimleri, istekleri ve başarıları ile oluşturdukları bu güzel platformu görmek ve alışveriş yapmak isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!