Alternatif MİA yolu

Güncelleme Tarihi:

Alternatif MİA yolu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 16:51

Büyükşehir, Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme çalışması yaparken, trafiğin aksamaması için MİA alanından paralel yol açıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı. Zaman zaman bir bölümü trafiğe kapatılan caddede, genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Keçiören Metrosu inşaatı nedeniyle bozulan asfalt da yenilenecek. Kazım Karabekir Caddesi’nde, Keçiören Metrosu çalışmalarından dolayı güzergah üzerinde bulunan altyapı hatlarının deplasesi gibi işlemler nedeniyle uzun süredir lokal bakımlarla araç trafiği sürdürülüyordu. Çalışmalar kapsamında eskiyen bordür, tretuvar ve refüjler de yenilenecek. 

PARALEL CADDE AÇILDI

Çalışma bölgelerinde trafik akışının yavaşlaması ve zaman zaman trafiğe kapatılan kısımlar nedeniyle, Ankaralıların mağdur olmaması için MİA Proje alanında Kazım Karabekir Caddesi’ne paralel açılan caddeden trafik akışı kesintisiz olarak sağlanıyor. Kazım Karabekir Caddesi’nde yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla caddenin hem daha modern bir görünüm kazanacağı hem de trafik akışının rahatlayacağı bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!