Güncelleme Tarihi:
Demirci, “Burası işletmeden çok hayalini kurduğum evim” diyor. ‘Çalgan Et Lokantası’ adıyla hizmet veren mekânla ilgili Demirci, asırlık ağaçların arasında müşterilerini hem ağırlıyor hem de eğlencelerine ortak oluyor. 22 yıl içerisinde şehrin stresinden ve gürültüsünden kaçmak isteyen Ankaralıların uğrak noktaları arasına girmeyi başaran ‘Çalgan’, kendi çiftliğinde üretilen doğal ürünlerden pişirilen yemekleri müşterilerine servis ediyor. Demirci en büyük hayalim dediği Çalgan’ın hikâyesini şu sözlerle anlatıyor:
“Ankara’da küçük bir Çamlıhemşin (Rize’nin ilçesi) yaratmak en büyük hayalimdi. Doğal bir ortam kurmak için her yıl yeni bir şeyler ekliyoruz. Sofralarımızdaki ürünler Karadeniz’den aslına uygun olarak geliyor. Ayrıca kurduğumuz çiftlikteki doğal ürünler masalarımızda servis ediliyor. Benim kurulduğu günden bu yana hastalık veya önemli bir durum harici buraya gelmediğim olmadı. Bura bir işletmeden çok, benim gerçekleşen hayalim.”