Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2007 00:00
Adana Ticaret Odası, Hoşdere Caddesi’nde faaliyet gösteren Beykoz Izgara’nın müşterilerin sunduğu Adana Kebab’a tescil verdi.
Beykoz Izgara Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Emeni, kebap konusunda çok iddialı olduklarını belirterek "Adana Ticaret Odası’nın belirlediği standartlarda kebaplarımızı üretiyoruz. Beykoz olarak kesinlikle müşterilerimize sunduğumuz bütün ürünleri 1. kalite olarak alıyoruz. Ankara’da ve tüm Türkiye’de bütün restorant işi yapan firmaların kaliteli hizmet vermelerini isteriz" dedi.
SEKİZ TON KEBAP SATTIK Ankaralılara 140 gün içinde sekiz ton kebap tattırdıklarını belirten Emeni, "Benim gönlüm bizim gibi gıda sektöründe arka bölüm dediğimiz yani imalat mutfak soğuk odalar, fırınlar, bacalar, günün koşullarına ve AB standartlarına olup olmadığını yetkili merciler sık sık denetime tabi tutulmalıdır" dedi.
DENETİME AÇIYORUZ Mutfaklarının sağlık kurallarına uygun ve hijyenik olduğunu iddia eden Emeni, "Mutfağımızı tüm Ankaralıların denetimine açtık. Yemeğin sunulduğu yer değil yemeğin geldiği yer önemli. Biz halkımızın denetimine mutfaklarımızı açıyoruz" dedi.