950 üreten genç başvuru yaptı

Güncelleme Tarihi:

950 üreten genç başvuru yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2020 00:09

Mamak Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üretken Gençlik Derneği tarafından iş birliğine imza attığı ‘Üreten Genç Projesi’ne 950 genç başvuru yaptı.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen sunumda projenin detaylarını anlatan Üretken Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tümer, proje çerçevesinde 13 bin öğrencinin kendi girişimlerini kurma yolunda 8 farklı konuda eğitime tabi tutulacağını kaydetti. Türkiye’nin başarılı gençlere ihtiyacının olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Biz gençlerimizle ülkemizden başlayarak tüm dünyayı değiştirebileceğimize inanıyoruz” dedi.

DESTEK BİLGİLENDİRMESİ

Öte yandan, Mamak Belediyesi ile Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından imzalanan ‘Tarım ve Kırsal Kalkınmada İş Birliği Protokolü’ kapsamında Mamaklı çiftçiler Tarım ve Orman Bakanlığı ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan hibe ve destekler hakkında bilgilendirildi. Mamak Belediyesi Kutludüğün Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, çiftçilerin soruları da yanıtlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!