8 sahnede 10 değişik oyun

Güncelleme Tarihi:

8 sahnede 10 değişik oyun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2007 00:00

Ankara Devlet Tiyatrosu, bayram süresince, 8 sahnesinde 10 değişik oyununu 31 kez tiyatroseverlerle buluşturacak.

ANKARA Devlet Tiyatrosu (ADT), Kurban Bayramı’nda tiyatro izlemek isteyen sanatseverler için yoğun bir program hazırladı. Ankara Devlet Tiyatrosu, 20-23 Aralık tarihlerini kapsayan bayram süresince 10 değişik oyunu 31 kez sanatseverlerle buluşturacak.

KÜÇÜK TİYATRO: Bugün, yarın ve 22 Aralık’ta Robin Hawdan’dın yazdığı ve Özcan Özer’in Türkçeye çevirdiği, Hakan Çimenser’in yönetmenliğini üstlendiği "Şahane Düğün" seyirci karşısına çıkacak.

AKÜN SAHNESİ: Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı, Ayşe Emel Mesci’nin yönettiği "ÇIĞ", Altındağ Tiyatrosu’nda, Münir Canar’ın yazıp-yönettiği "Bir Mahalle ki" adlı oyun, 21 ve 23 Aralık’ta temsil edilecek.

İRFAN ŞAHİNBAŞ ATÖLYE SAHNESİ: Bugün ve 22 Aralık’ta Ariel Dorfman’dan Filiz Ofluoğlu’nun çevirdiği Ünsal Coşar’ın yönettiği "Kayıplar" izleyicinin karşısına çıkacak.

Zorunlu Hedefler

ŞİNASİ SAHNESİ: Bugün, yarın, 22 Aralık tarihlerinde "Ave Ensler’den Nihal Geyran Koldaş’ın çevirdiği, Harun Özer’in yönettiği "Zorunlu Hedefler" temsil edilecek. Ulviye Karaca’nın yazıp-yönettiği çocuk oyunu , "Keloğlan Keleşoğlan" ise 23 Aralık’ta aynı sahnede.

Aşk-ı Memnu

BÜYÜK TİYATRO:
21 ve 23 Aralık’ta Halit Ziya Uşaklıgil’in kitabından aynı isimle Tarık Gürsel’in uyarladığı, Mehmet Atay’ın yönettiği, "Aşk-ı Memnu",

ODA TİYATROSU: Dario Fo-Franca Rame’den Egemen Berköz’ün çevirdiği İlham Yazar’ın yönettiği "Japon Kuklası" ve Çayyolu Tiyatrosu 125. Yıl Sahnesi’nde Sadık Şendil’in yazdığı Kazım Akşar’ın yönetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!