4x4’te kupa töreni

Güncelleme Tarihi:

4x4’te kupa töreni
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 01:03

Bu yıl ilk etabı Ankara’da gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda dereceye giren yarışmacılara, düzenlenen törenle kupaları verildi.

Haberin Devamı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun organize ettiği Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın ilk etap yarışı Ankara’da yapıldı.
Ankara Off-Road Kulübü’nün (ANDOFF) ev sahipliğinde İncek’te gerçekleşen yarışın şampiyonları belli oldu. Genel Klasman’da İsmail Ayhan ve ekibi birinci olurken, Ufuk Bekdemir ve ekibi ikinci, İsa Ataman ve ekibi ise yarışı üçüncü sırada bitirdi. Yarışmacılar, yarışın yorgunluğunu düzenlenen ödül töreninde attı. TEB Otel’deki törende yarışmanın galipleri kupalarını aldı. ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik, yarışmada gösterdikleri performansla bütün katılımcıların şampiyon olduğunu belirttiği konuşmasında, “Bu yarışmayla bugün birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdik. 30-40 yıl sonrada bu yarışmaların sürmesini temenni ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’e de yarışmaya verdiği medya desteği dolayısıyla bir teşekkür plaketi verildi. Plaketi, Ankara Hürriyet adına muhabirimiz Oğuz Demir aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!