4x4 heyecan

Güncelleme Tarihi:

4x4 heyecan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2013 01:22

ANDOFF’un evsahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın son ayağı dün İncek’te yapıldı. Çeşitli illerden gelen 27 araç, zorlu parkurda birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 6’ncı ve son ayağı dün İncek’te düzenlenen yarışla tamamlandı.
Ankara Off-Road Kulübü’nün (ANDOFF) evsahipliğinde gerçekleştirilen yarışa Ankara’dan ve çeşitli illerden 27 off-road aracı katıldı. Off-road pilotları, toplamda 68 km uzunluğundaki, 2 parkur ve 6 etaptan oluşan yarışta birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

ZAMANLA YARIŞTILAR

15 kapının (engel) yer aldığı zorlu parkurda yarışçılar, engebeli yollarda ve dik yamaçlarda, zamanla yarıştı. Etaplar arası verilen molalarda off-road pilotları, araçlarını bir sonraki etaba hazırlamak için ter döktü. Çamurlu ve tozlu yollarda verilen mücadeleye Ankaralılar da büyük ilgi gösterdi. Aileleriyle birlikte yarış alanına gelen off-road severler, haftasonunu zorlu mücadeleyi izleyerek değerlendirdi.

Haberin Devamı

BABA-KIZ KATLDILAR

Babası Mehmet Hancı ile birlikte off-road yarışında mücadele eden İlayda Hancı, mücadelenin ilgi odağı oldu. 25 kapı numaralı aracı ile zorlu parkurdaki engelleri aşmaya çalışan Hancı takımı, mola sırasında da araçlarını bir sonraki etaba hazırlamak için zamanla yarıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!