40 yıllık lezzete altıncı şube geldi

Güncelleme Tarihi:

40 yıllık lezzete altıncı şube geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 00:00

40 yıllık Denizatı Pastaneleri, 6’ncı şubesini yeni gelişim bölgesi İncek’te açtı.

Haberin Devamı

Başkent’te yaklaşık 40 yıldır hizmet veren Denizatı Pastaneleri, 6’ncı şubesini, kentin yeni gelişim bölgelerinden biri olan İncek’te açtı. Pasta, dünya mutfağı ve fırın konseptleri bir araya getiren mekanın açılışına çok sayıda davetli katıldı.
Denizatı İncek’in açılış kurdelesini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Yaşar Karayalçın, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve eski ATO Başkanı Ahmet Çavuşoğlu kesti. Açılışta konuşan Prof. Karayalçın, aynı işletmenin 40 yıl önce hizmete giren ilk şubesinin de açılış kurdelesini kestiğini belirterek, “Bugün, mesleği Rusya’da öğrenip Türkiye’ye göç eden, dört kuşaktır pastacılık sanatını icra eden bir işletmenin yeni şubesini açıyoruz” dedi.

ÖZEL PASTAYA TAM NOT

İncek’te beş katlı bir yapı üzerine konumlandırılan yeni şubelerinde 3 farklı konsepti bir araya getirdiklerini anlatan Denizatı Pastaneleri’nin işletmecileri Ozan ve Okan Sırtoğlu, Ankara’nın yeni gelişim alanlarına ve müşterilerin yeni taleplerine yanıt verecek bir şubeyi hizmete sunduklarını kaydetti. Robot adam gösterisi ve müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen açılış töreninde, ünlü pasta ustalarının iki gün boyunca çalışarak hazırladığı özel pastalar misafirlerden tam not aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!