370 dönüme hal kompleksi

Güncelleme Tarihi:

370 dönüme hal kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 14:47

Etimesgut’ta 370 dönümlük alanda hal kompleksi yapılacak. Karar mecliste kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez yönetiminde düzenlenen toplantıda ayrıca Etimesgut’ta toptancı hali yapılması kararı da çıktı. 

Haberin Devamı

Sebze ve Meyve Ticareti ve Toptancı Halleri Hakkındaki Yönetmeliğin 6. Maddesi gereği; Hal Kuruluş Komisyon Raporu’nu da görüşen Meclis, Etimesgut Elvanköy Mahallesi 47907 ada 5 parsel nolu 370 bin metrekare yüzölçümlü Toptancı Hali olarak ayrılan alana “Ankara Meyve, Sebze, Balık ve Çiçek Toptancı Hal Kompleksi” yapımını kabul etti.

PAZARTESİYE KADAR UZATILDI

Toplantıda ayrıca, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri 1. Yılı Anma Günü” adına daha önce alınan toplu taşımaya ilişkin karar, Bakanlar Kurulu’nun kararına uygun olarak yeniden revize edildi. Dün sabah saat 06.00’da belediye otobüsleri, metro, Ankaray ile teleferik hattında ücretsiz başlayan ulaşım, pazartesi sabahı saat 06.00’ya kadar uzatıldı.

CAVCAV’IN İSMİ BÜYÜDÜĞÜ SOKAKTA

Mecliste Gençlerbirliği’nin efsane kulüp Başkanı İlhan Cavcav’ı da unutmadı. Türk sporunun duayen isimlerinden olan, ocak ayında hayatını kaybeden Cavcav’ın ismi, Altındağ’da Hacettepe Mahallesi sınırlarında bulunan Dutlu Sokak isminin yerine verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!