Miray YILMAZ
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2008 00:00
İşadamı İsmail Poyraz, iş hayatı hakkındaki düşüncelerini ve Ankara’nın geçmişini ve başarısının sırlarını anlattı.
Poyraz’ın sihirli formüllerinden birisi de, 30 yıl boyunca hiç izin yapmamak. Rize Dernekleri Federasyonu ile Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyon, Rize Evi’nde gerçekleştirildi. Poyraz, iş hayatındaki deneyimlerini ve nasıl başarılı olduğunu dinleyicilerle paylaştı.
Tavukçu Lokantaları ve Serender Pastaneleri’nin sahibi Poyraz, "İş hayatına sıfırdan başladım. Bulaşıkçılık gibi pek çok iş yaptım. Eksi 27 derecede sokak çeşmesinde yıkandığım, Hıdırlıktepe’de sabahladığım günleri hatırlıyorum" dedi. 30 senedir hiç izin yapmadığını ifade eden Poyraz sözlerine şöyle devam etti: "Ankara’ya ilk geldiğimde ’Ben işveren olacağım’ dedim ve bunu başardım. Reklam vermedim. Benim reklamım yemeklerim oldu. Böylelikle Ankara’nın tanınmış simalarına hizmet verir hale geldim. "