246 bin 699 aileye et desteğinde ikinci ödeme

Güncelleme Tarihi:

246 bin 699 aileye et desteğinde ikinci ödeme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2022 16:25

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), sosyal yardım alan ailelerin Başkent Kart’larına et desteği kapsamında ikinci ödemeleri yaptı.

Haberin Devamı

ABB, sosyal yardım alan ailelerin Başkent Kart’larına sadece et ve et ürünleri alışverişi yapılabilecek şekilde 100 TL’lik destek ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda 246 bin 699 ailenin kartına toplam 24 milyon 669 bin 900 TL yüklendi. Et desteği her ay düzenli olarak kartlara 100 TL’lik ödeme şeklinde yapılacak. ABB’nin et desteğinin Başkent Kart’lara yüklenmesiyle artan et alışverişi sayesinde özellikle kasapların et satışlarında da önemli ölçüde artış yaşanıyor.

246 bin 699 aileye et desteğinde ikinci ödeme


İLK MEZUNLAR POLATLI’DAN

ABB’nin mahalle muhtarlarının kamu hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütebilmesini sağlamak amacıyla pilot bölge seçilen Polatlı’da muhtarlara yönelik teknoloji eğitim kursu tamamlandı. Eğitimini başarıyla tamamlayan Polatlılı mahalle muhtarları sertifikalarını aldı. İki aylık bilgisayar eğitimi alan muhtarlar; bilgisayarın temel kullanımından sosyal medya kullanımına, Muhtar Ankara’dan Başkent Mobil uygulamasına kadar birçok teknolojik uygulamaları pratik ve teorik olarak öğrenme imkânı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!