233 kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

233 kişi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2022 00:05

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan yedi kişiyi yakaladı. Yol kontrol noktalarında da çeşitli suçlardan aranan 226 kişi yakalandı.

Haberin Devamı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23-29 Mart tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde yedi şahıs yakalandı.
‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama’ suçundan aranan ve hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, Beypazarı’nda yakalandı ve Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. ‘Nafaka Hükümlerine Uymamak’ suçundan aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan bir şahıs Beypazarı’nda yakalandı ve hakkında adli işlemler başlatıldı. ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi ve Mühür Bozma’ suçundan aranan ve hakkında beş ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Çubuk’ta yakalandı ve hakkında adli işlemler başlatıldı. ‘Başkasına Ait Kredi Kartını İzinsiz kullanmak’ suçundan hakkında yakalama kararı bulunan bir şahıs Beypazarı’nda yakalandı ve hakkında adli işlemler başlatıldı.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Haberin Devamı

‘Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek ve Kullanmak’ suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Çubuk’ta yakalandı ve hakkında adli işlem başlatıldı. Aynı suçtan aranan ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Çubuk’ta yakalandı ve Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Aynı suçtan aranan ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir başka şahıs ise Çubuk’ta yakalandı ve hakkında adli işlemler başlatıldı.

KONTROLDEN KAÇAMADILAR

Ayrıca, Gölbaşı Oğulbey Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda 33, Kahramankazan Akıncı Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda 69, Mamak Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda 18, Şereflikoçhisar Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda 17, Jandarma Asayiş Timleri’nce icra edilen devriye faaliyetlerinde 89 olmak üzere, çeşitli suçlardan aranan toplam 226 şahıs yakalandı ve haklarında adli işlem başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!