23 araçlı zincirleme

Güncelleme Tarihi:

23 araçlı zincirleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 15:16

1071 Malazgirt Bulvarı’ndaki alt geçitte, patlak su borusundan yola akan su dondu. Dün sabah 23 aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı.

Haberin Devamı

Ankara’da önceki gece hava sıcaklığı 0’ın altına düşmesi, bazı yollarda gizli buzlanmaya neden oldu.
1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen bağlantısındaki Öveçler-1 Alt Geçidi’nde yaklaşık bir hafta önce patlayan borudan akan su dondu, yol buz pistine döndü. Buzlanma sonucu dün sabah saat 08.30 sıralarında 23 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Alt geçidin Dikmen istikametinin girişi, uzun süre ulaşıma kapandı.

YOL TUZLANDI, ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Trafiğe kapatılan alt geçitte tuzlama çalışması yapıldı. Yaralanan bir kişi ise ambulansla hastaneye götürüldü.

TRAFİK SAATLERCE KİLİTLENDİ

Maddi hasar oluşan araçlar ise yoldan çekicilerle kaldırıldı. Kaza nedeniyle sabah saatlerinde kilitlenen trafik, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.

Haberin Devamı

BAŞKA KAZALARA DA DAVETİYE ÇIKARDI

Öte yandan buzlanmaya ve kazaya sebep olan alt geçit altındaki patlak borudan akan su, gün içinde akmaya devam ettiği için başka kazalara da davetiye çıkardı. Sabah saatlerinde yolun buzlanmasına ve 23 aracın kaza yapmasına sebep olan su, yolun daha gerisinde birikti. Sürücüler, göle döne yolda ilerlemekte zorluk çekti. Semt sakinleri ve sürücüler, borunun yaklaşık bir hafta önce patladığını ancak kimsenin müdahale etmediğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!