2012’ye rengarenk albümüyle girdi

Güncelleme Tarihi:

2012’ye rengarenk albümüyle girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2012 00:00

Üçüncü albümü “Aslı Gibidir”i 2012 yılının başında piyasaya çıkaran Aslı Güngör, albüm tanıtımı için hayranlarıyla buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde Optimum Alışveriş Merkezi’nde imza günü düzenleyen Güngör, yeni albümünün rengarenk olduğunu belirtirken, albümdeki müzikal çeşitlilik için “Dünya turu yaptık” dedi.

“Kalp Kalbe Karşı” isimli şarkısıyla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Aslı Güngör, 2007 yılından itibaren dillerden düşmeyen şarkılara imza attı. Müzisyen kimliğiyle elde ettiği başarılarla adından söz ettiren şarkıcı, son albümü “Aslı Gibidir”i kısa bir süre önce piyasaya çıkardı. 2012 yılında konser programlarına ağırlık vereceğini belirten Güngör, yeni albümünü anlattı.

Dünya turu yaptık

“Aslı Gibidir, rengarenk bir albüm oldu. Bu albümde dünya turu yapıyoruz. Erhan Bayrak’ın düzenlemeleri var. Disco şarkılara yer verdik. Almanya’da çok değerli arkadaşlarla caz yaptık. Yunanistan’a gittik. Rap müzik yaptık. Her rengin bir araya geldiği bir albüm oldu. Benim bütün albümlerim aslında böyle. Farklı tarzlara yer vermeyi, her türde müzik yapmayı seviyorum. Değişik tatlarda şarkıları yorumlamayı seviyorum.

“Konserlere ağırlık vereceğim”

Albümün hazırlık sürecinde stüdyo kısmı daha uzun sürdü. Yaklaşık 4-5 ay stüdyoda kaldı. Sevgili kardeşim Burcu Güngör’ün şarkıları var. Büyülü Sözler, ortak parçamız. 2011 yılı genelde stüdyo çalışmalarıyla geçtiği için 2012 yılında konser programlarına ağırlık vereceğim. Yurtiçi ve yurtdışı turneleri olacak.

İnternette uçtu

2007 yılında ‘Kalp Kalbe Karşı’, sonrasında ‘Son Öpücük’ gibi bütün parçalara ilgi çok büyük oldu. Şarkılarım yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Kalp Kalbe Karşı internette dinlenme rekorları kırmıştı. Bu ilgi yeni albümde de devam ediyor. Söylenmemiş Sözler, albümün kısa bir süre önce piyasaya çıkmasına rağmen internette uçtu. Yakında videosunu çekeceğiz.

Başarıyı tercih ederim

Kendimi olmak istediğim yerde görüyorum. Herkese hitap ediyor. Sadece yurtiçi değil, yurtdışında da çok dinleniyor. Başarımla konuşulmayı tercih ederim. Önemli olan yaptığınız işle konuşulmak, yoksa özel hayatla konuşulmak çok daha kolay.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!