2011 sonbahar-kış takı koleksiyonu

Güncelleme Tarihi:

2011 sonbahar-kış takı koleksiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 00:00

Zeynep Kural ve Ayşen Kural Bozyiğit kardeşler tarafından kurulan takı tasarım atölyesi Purple Studio’nun 2010-2011 Sonbahar Kış koleksiyonu, düzenlenen davetle tanıtıldı. Zeynep Kural imzası taşıyan zarif tasarımlar, başkentli kadınlar tarafından büyük beğeni kazandı.

Anne Heche gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yanı sıra Deniz Akaya, Melisa Sözen gibi isimlerin tercihi Purple Studio, 2010-2011 Sonbahar Kış koleksiyonunu düzenlenen davetle tanıttı. Atölyenin kurucularından Zeynep Kural tarafından tasarlanan takıların başkentli kadınların beğenisine sunulduğu davete, çok sayıda seçkin isim katıldı.

Büyük ilgi gördü

Markanın kurucularından ve uluslararası pazarlama görevini üstlenen Ayşen Kural Bozyiğit, Purple Studio’nun Ankara’da çok fazla tanınmamasına rağmen, yurtdışında büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Zeynep Kural, takı trendlerini anlattı

Dört yıl üst üste Fransa’da tasarım ödülü aldıklarını belirten Bozyiğit, Amerika, Kanada, Tayvan, Hong Kong, İtalya ve İspanya başta olmak üzere, tasarımlarının dünyanın birçok yerindeki noktalarda satıldığını ifade etti. Göz alıcı tasarımlara imzasını atan Zeynep Kural da, yeni sezonun takı trendleri ile ilgili bilgiler verdi. Özellikle turkuaz rengin ön plana çıktığını ifade eden Kural, pudra, gri, siyah ve fuşya renklerine de sıklıkla rastlanacağını dile getirdi.

Osmanlı Silüetleri isimli özel koleksiyon

Daha minimal ve günlük hayatta kullanmaya uygun takılar tasarladığını anlatan tasarımcı, Osmanlı Silüetleri isimli özel bir koleksiyon hazırladığını sözlerine ekledi. Bu özel koleksiyonda Osmanlı mutfaklarından kullanılan çatal, bıçak gibi nesnelerin yanı sıra nargile ve musluk gibi detaylara da yer verdiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!