Öğrencilerden bilim fuarı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden bilim fuarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 16:26

Öğrencilerden bilim fuarı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Merkeze bağlı Ziyaret Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan bilim fuarının açılışını Vali Salih Işık gerçekleştirdi.
Amasya Merkeze bağlı Ziyaret Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan bilim fuarının açılışı Vali Salih Işık tarafından yapıldı. Fuar öncesi okul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunlarını gösterisini izleyen Vali Işık, daha sonra fuar alanına geçti. Vali Işık, Bilim fuarında çeşitli projelerin yer aldığı serginin açılışını yapan ve bilim sergisindeki projeleri inceledi.

Vali Salih Işık, “Son dönemde okullarımızın hazırladıkları bilim fuarlarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızdaki öğrencilerin bu konuda özverili olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Araştıran ve kendini geliştiren gençler sayesinde bilim gelişir ve ileriye gider. Bu fuarları faydalı ve başarılı buluyorum” dedi.

Projeler hakkında bilgiler alarak Okul Müdürü Abdullah Lafçı ve öğrencileri tebrik eden Vali Işık, daha sonra okuldan ayrıldı. Programa Amasya Valisi Salih Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, Okul Müdürü Abdullah Lafçı ve öğretmenler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!