İl Emniyet Müdürü Artunay görevini yeni müdüre teslim etti

Güncelleme Tarihi:

İl Emniyet Müdürü Artunay görevini yeni müdüre teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 10:46

İl Emniyet Müdürü Artunay görevini yeni müdüre teslim etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın kararnamesi ile Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Artunay Amasya Emniyet Müdürlüğü görevini Fahri Bulut’a teslim etti.



Amasya’daki görev süresi dolan ve Nevşehir’e atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, görevini Fahri Bulut’a devretti. Artunay, “Amasya’da 2 yıl görev yaptım. Bu süre içerisinde güzel bir çalışma dönemi geçirdim. Görev süresi içeresinde desteklerini esirgemeyen başta Vali Işık olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.



Amasya yeni İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ise, “Ülkemizin güzide kentlerinden birisi olan Şehzadeler şehri Amasya’da görev yapacağı için çok mutluyum. Bu zamana kadar ki çalışmalarından dolayı Mehmet Artunay’a teşekkür ederim” diye konuştu.



Amasya Valisi Salih Işık ise, "İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’a, yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmesini diliyorum” diye konuştu. 



Konuşmaların ardından devir teslim töreni yapılarak, görev değişimi gerçekleştirildi. Törenin ardından Vali Salih Işık, göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut’u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Devir-teslim törenine Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan ile İrfan Demiröz, protokol üyeleri, şube müdürleri ve emniyet mensupları katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!