Hentbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2015 18:25

- Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal: "Önemli olan sporcuların sağlığı, maçlar kazanılır, kaybedilir" - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydınlı: "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık"

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun Antrenörü Hakan Günal, 23-25 kaybettikleri Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına ilişkin, "Önemli olan sporcuların sağlığı, maçlar kazanılır, kaybedilir" dedi.

Günal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bazı oyuncularının sakatlığı nedeniyle kısıtlı kadroyla maça çıktıklarını söyledi.

"Bu dar kadromuzu genişletemediğimiz için onların yerine oynattığımız arkadaşlarımız ellerinden gelen çabayı göstermelerine rağmen hücumda istediğimiz etkiyi gösteremedik" diyen Günal, şunları kaydetti:

"Bunun sonucu mağlup olduk. Benim için önemli olan sporcuların ortaya koydukları mücadeledir. Bu mücadeleyi kalan maçlarımızda gösterdiğimiz takdirde ligi istediğimiz yerde bitiririz. Önemli olan sporcuların sağlığı, maçlar kazanılır, kaybedilir. Bir sporcuyu kaybedersek o çok zor. Sporcularımızı kazanmaya çalışıyoruz. Bundan sonra Ankara Gençlerbirliği ile başlayacak dört maçlık seriye giriyoruz. Tüm düşüncemiz bu maçlarda olacak. Bugün gösterdikleri mücadele için sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

- Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor cephesi

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Aydın Aydınlı, Amasya Taşova YİBO maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını anlattı.

"Amasya, çok zor bir deplasman" ifadesini kullanan Aydınlı, "Mücadeleci bir takım, seyircisiyle bütünleştiği zaman ciddi rakip oluyor bize. Biz de gücümüzün farkındaydık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, zaman zaman inişli çıkışlı grafikler gösterdik ama maçın sonunda galip gelmeyi bildik, o yüzden çok mutluyum. Amasya Taşova takımını tebrik ediyorum. Mücadeleci, takımını coşturan taraftar var. Onun gücüyle güzel işler yapıyorlar, yolları açık olsun. İleride daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!