Hentbolda maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 17:00

- Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal: "Çok önemli bir galibiyet aldık" - İstanbul Anafen Koleji Antrenörü Tiryaki: "Kadromuzda üç oyuncumuzdan yoksun sahaya çıktık ve eksik olduğumuz için de zorlandık"

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde İstanbul Anafen Koleji'ni 35-30 yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Bu maç bizim için iki puanlık bir maç değildi. Çünkü Anafen ve Gençlerbirliği hemen arkamızdan 9 puanla gelmekte ve bu takımlar bu hafta çok zor maçlar oynayacaklar. Onun için bu maç 10 puanlık bir maçtı. Çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Maçın ilk yarısında ortaya çok önemli şeyler koyamadıklarına değinen Günal, "Hafta içinde hasta oyuncularımız çok olduğu için birlikte çok fazla çalışma imkanı bulamadık. Sadece maç öncesi bir kez birlikte çalışabildik. Bunun etkileri de maçta ortaya çıktı. İlk yarıda çok top kaybımız ve basit hatalarımız oldu. İlk yarı 15-15 berabere sona erdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

İkinci yarı ise savunmayı sertleştirdiklerini ve yakaladıkları fırsatları gole çevirdiklerini anlatan Günal, "Maç 5 farkla lehimize sona erdi. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

- İstanbul Anafen Koleji cephesi

İstanbul Anafen Koleji Antrenörü Çetin Tiryaki ise rakiplerini tebrik ederek, "Skordan çok dostluğu daha da pekiştirmek adına bu tür etkinlikler önemli. Bugün kadromuzda üç oyuncumuzdan yoksun sahaya çıktık ve eksik olduğumuz için de zorlandık. Yedek bankında yeterli sayıda oyuncumuz olmadığı için değişme imkanı bulamadık. Eğer olsaydı daha zevkli bir maç izletecektik" ifadelerini kullandı.

Rakibin fizik olarak kendilerini yıprattığını vurgulayan Tiryaki, "İlk devre mücadele ettik ancak ikinci devre yorgunluklardan dolayı hızlı hücumları, birebirleri kaçırdık" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!