Engelli Murat’a 23 Nisan Hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Engelli Murat’a 23 Nisan Hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 13:34

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN VERDİĞİ RESEPSİYONA DA KATILAN 16 YAŞINDAKİ SARAÇ’I SIK SIK ZİYARET EDEN AMASYA VALİSİ İBRAHİM HALİL ÇOMAKTEKİN, MURAT İLE AİLESİNİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA BİR REHBER EŞLİĞİNDE KONYA’YA GÖNDERECEKLERİNİ AÇIKLADI.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Mevlana Türbesi’ne gitmek istediğini bildirmesi üzerine söz verdiği engelli çocuk Murat Saraç’ı 23 Nisan’da Konya’ya gönderecek.
Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e attığı ‘Bakanım beni muayene ettir’ yazılı tweet ile dikkat çekip Bakan Şahin tarafından ağırlanan 115 bini aşkın takipçisi olan Murat Saraç’ın Mevlana Türbesi’ne gitme hayali de gerçeğe dönüşüyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği resepsiyona da katılan 16 yaşındaki Saraç’ı sık sık ziyaret eden Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Murat ile ailesini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir rehber eşliğinde Konya’ya göndereceklerini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!