Brezilyalı golcü kahe’den Başkan Özdemir’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Brezilyalı golcü kahe’den Başkan Özdemir’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 16:22

Brezilyalı golcü kahe’den Başkan Özdemir’e ziyaret

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor yeni transferi Kahe, Kulüp Başkanı Ali İhsan Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Yeni Amasyaspor’un yeni transferi kahe, Kulüp Başkanı Ali İhsan Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Ali İhsan Üzüm Yeni Amasya Spor Kulübü çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e bilgiler verdi.

Yeni Amasyaspor kulüp Başkanı Ali İhsan Üzüm 10 numaralı formayı Brezilyalı golcü Kahe’ye giydirdi. Kahe futbol yaşantısının 8 yılını geçirdiği Türkiye’de tekrar bulunmaktan mutlu olduğunu ve çok özel bir şehir olan Amasya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Yeni Amasyaspor Kulübünü yaptığı başarılı transfer çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Yeni transfer Kahe’ye de başarılar diledi. Başkan Özdemir, Kahe’nin şampiyonluk yarışında takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!