Amasya Taşova YİBO, devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Amasya Taşova YİBO, devre arasına galibiyetle girmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 13:23

- Antrenör Günal: - "İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını aldığımız takdirde ilk yarıyı minimum altıncı olarak bitireceğiz. Diğer maçların sonucuna göre de daha üst sıralarda bitirme ihtimalimiz de var"

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak devreyi galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında kaybettikleri Ankara İl Özel İdare maçının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Yakaladıkları pozisyonları değerlendirememeleri nedeniyle maçı kaybettiklerini anlatan Günal, hatalardan ders çıkarıp eksikleri gidereceklerini söyledi.

Ankara Özel İl Özel İdare yenilgisinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye maçının öneminin bir kat daha arttığını vurgulayan Günal, şunları kaydetti:

"ilk yarıyı dördüncü ve beşinci sırada bitirmeyi hedefliyorduk ama şu an iki basamak aşağıya altıncı sıraya düştük. İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını aldığımız takdirde ilk yarıyı minimum altıncı olarak bitireceğiz. Diğer maçların sonucuna göre de daha üst sıralarda bitirme ihtimalimiz de var. Rakibimiz son haftalarda düşüş yaşayan bir takım. Onlar da bu maçı kazanmak için çok çalışacaklar."

Haberin Devamı

Günal, takımda mutlaka iniş çıkışların olacağını anlatarak, kötü oynarken de kazanmayı öğrendikleri takdirde daha başarılı olacaklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!