Otobüsten inen ablasına karşılamak isterken, otomobilin çarptığı Emirhan öldü

Güncelleme Tarihi:

Otobüsten inen ablasına karşılamak isterken, otomobilin çarptığı Emirhan öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2024 21:59

Otobüsten inen ablasına karşılamak isterken, otomobilin çarptığı Emirhan öldü

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’da yolcu otobüsünden inen ablası Sultan Çıtak'ı karşılamak için yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Emirhan Çıtak (13), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hastane önünde beklerken kardeşinin hayatını kaybettiğini öğrenen Sultan Çıtak ise “Sana bayramlık getirmiştim” diyerek ağladı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Aksaray- Nevşehir kara yolu Yalman köyü kavşağında meydana geldi. 7'nci sınıf öğrencisi Emirhan Çıtak, kardeşleri ve babası İsmet Çıtak ile birlikte Nevşehir'de üniversite de okuyan ve bayram tatili için memleketine gelen ablası Sultan Çıtak'ın, yolcu otobüsünden ineceği Yalman köyü kavşağına gitti. Emirhan Çıtak, otobüsten inen ablasını karşılamak için yolun karşısına geçmek istediği sırada Uğur Çakır (28) yönetimindeki 39 SF 22 plakalı otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu. Yaralanan Emirhan, ihbarla çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Emirhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

ABLASI, 'SANA BAYRAMLIK GETİRMİŞTİM' DİYE AĞLADI

Hastane önünde bekleyen abla Sultan Çıtak, kardeşinin öldüğünü duyunca 'Sana bayramlık getirmiştim” diyerek ağladı. Kaza haberini duyup hastaneye gelen anne Gönül Çıtak ise sinir krizi geçirince tedaviye alındı.

Akrabası Döndü Çıtak, “Emirhan, babası ve kardeşleriyle, Nevşehir'de okuyan ablasını karşılamaya gitmişler. Emirhan'a otomobil çarptı diye, bize haber geldi. Emirhan bugün karne almıştı. "dedi.

Otomobil sürücüsü Uğur Çakır, kazanın ardından gözaltına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!