Başkan Yazgı, İnceöz’e projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı, İnceöz’e projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 14:43

Başkan Yazgı, İnceöz’e projelerini anlattı

Haberin Devamı

AKSARAY, (DHA) - AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’e yapımı devam eden Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi Ve Tematik Park Projesi’ni tanıttı. 
Başkan Yazgı, seçim öncesi vaat ettikleri çok önemli projelerden biri olan Kadın aktivite merkezini Aksaray’a kazandırdıklarını ifade ederek “Aktivite merkezinin içerisinde bayanların kullanabilecekleri havuz, hamam ve fitnes salonu var. Ayrıca el işi, çini, hat sanatlarını gerçekleştirebilecekleri değişik kurslarında oluşturulacağı bir alan yer alıyor. Hanımlar çocuklarıyla birlikte geldikleri zaman çocuklarını da bırakabilecekleri kreş alanını inşallah bu bölgede gerçekleştireceğiz. Şehrimize yeni bir hava ve kimlik kazandıracak bu bölgeye isim olarak Selime Sultan adını verdik. Selime Sultan’da çok önemli manevi büyüğümüz. Onun ismini de Kadın Aktivite merkezine vermiş bulunuyoruz” şeklinde konuştu. 

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz kısa sürede çok önemli bir kadın aktivite merkezi yapıldığına dikkat çekerek, “Burada 32 dönümlük bir alan içerisinde kadınlarımız için aktivite merkezi sadece gelip aktivitelerini yapacakları bir merkez değil. Aynı zamanda geçmişe ve geleceğe dair eğitimlerini alacağı bir yerdir. Bu bölgedeki tüm insanımızın, vatandaşlarımız için sunulmuş çok güzel bir yaşam alanı oluşacak” dedi.  İnceöz, yakın bir zamanda TOKİ alanın bulunduğu bölgeye de kadın aktivite merkezi yapılmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!