Aksaray Belediyesi Spor Kulübü Çanakkale’de

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesi Spor Kulübü Çanakkale’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 13:44

AKSARAY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDE MÜCADELE EDEN SPORCULAR AKSARAY BELEDİYESİ ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE ÇANAKKALE’YE GÖNDERİLDİ.

Aksaray Belediyesi Spor Kulübü’nde mücadele eden sporcular Aksaray Belediyesi önünde düzenlenen törenle Çanakkale’ye gönderildi.
Aksaray Belediyesi Spor Kulübü sporcuları arasında düzenlenen yarışmada başarılı olan sporculara ödül olarak Çanakkale gezisi düzenlendi. Başarılı olan 43 sporcu Çanakkale’ye gönderildi. Sporcular Belediye önünde Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı alkışlarla karşılayarak teşekkür etti.
Daha önce birçok derneği ve Vakfı Çanakkale’ye gönderdiklerini belirten Başkan Yazgı, ilk defa Belediye Sporun alt yapısında yetişen kendi çocuklarını Çanakkale’ye gönderdiklerini söyledi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale’yi herkesin en az bir kere ziyaret etmesi gerektiğini belirterek, “Bu kutsal vatan topraklarının nasıl kazanıldığı, uğruna ne bedeller ödendiği Çanakkale’de saklı. Çocuklarımızın, gençlerimizin, insanlığın ibret abidesi Çanakkale’yi görmelerini istedik” dedi.
Başkan Yazgı daha sonra kendisine alkışlarla teşekkür eden sporcularla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!