Aksaray Belediye Başkanı, gazetecilerle biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediye Başkanı, gazetecilerle biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 12:14

Aksaray Belediye Başkanı, gazetecilerle biraraya geldi

Haberin Devamı

AKSARAY,(DHA)-AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Aksaray’daki medya mensupları ve yaygın basın temsilcileriyle bir araya geldi.
Düzenlenen yemekli programa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Cumhuriyet Başsavcı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 2. Ağır ceza Mahkeme Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkeme Başkanı Osman Erkan ve 1. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı İlker Akkaş, Gazeteci-Yazar Osman Altınışık, Emniyet Müdürü Selami Hüner, Baro Başkanı Beytullah Coşkun, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Südemen, Aksaray Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, ulusal medya temsilcileri ile Aksaray’da yayın yapan yerel medya temsilcileri katıldı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray basını ile çok iyi bir dayanışma içinde olduklarını ve yaptıkları hizmetleri basın aracılığı ile kamuoyuna tanıttıklarını ifade etti. Yazgı, şunları söyledi:
''Öncelikle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bizler yaptığımız çalışmaları sizler vasıtasıyla halkımıza ulaştırıyoruz. Sizlerin bizlere ve yapmış olduğumuz hizmetlere vermiş olduğunuz katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göreve başlayalı 3 yıl oldu. Bu 3 yıl içinde 4 tane seçim geçirdik. Referandumunda Nisan ayı içinde olma ihtimali var. Dolayısıyla 5 tane seçimin içinde yer almış olacağız. Allah bir daha yaşatmasın 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimi sonucunda yaşadığımız zor şartlara rağmen biz belediye olarak var gücümüzle çalıştık. Bu işin başında ne için söz verdiysek neyi yapmayı tasarladıysak Allah nasip etti önümüzü açtı Bu kadar zor şartlar altında yine de bütün kuvvetimizle çalışmaya devam ediyoruz.''

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!