Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Patlamanın engellenmesi FETÖ'nün devletten arınmasının sonucudur'

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Patlamanın engellenmesi FETÖnün devletten arınmasının sonucudur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 20:20

Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Patlamanın engellenmesi FETÖ'nün devletten arınmasının sonucudur'

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)- AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Ankara'da 2 canlı bombanın kendisini patlatması olayıyla ilgili olarak, “Şimdi devletin içerisinde yerleşmiş FETÖ terör örgütünün mensupları arınmaya başladıkça görüyorsunuz. Burada ihbarlar sağlıklı değerlendirilebiliyor ve netice alınabiliyor. Bugünkü patlamanın engellenmesi, kendilerini patlatmaları onun bir sonucudur" dedi.
Ak Parti Aksaray Milletvekili ve Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret eden İnceöz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada gazetecilere konuşan İlknur İnceöz, Ankara’da yakalanacağını anlayan iki canlı bombanın kendilerini patlatmalarıyla ilgili olarak, "Biliyorsunuz sabah Ankara Valimizin de açıklaması oldu. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum. Bakın, yaklaşık 40 yıldır devlet içerisinde bir yapılanmadan, haince, gizlice, sinsice yerleşmiş, devletin yanında, kafalarının arkasında hain planları olanları gördük. 15 Temmuz gecesi bunu hep birlikle gördük. Şimdi devletin içerisinde yerleşmiş FETÖ terör örgütünün mensupları arınmaya başladıkça görüyorsunuz. Burada ihbarlar sağlıklı değerlendirilebiliyor ve netice alınabiliyor. Bugünkü patlamanın engellenmesi, kendilerini patlatmaları onun bir sonucudur. Yani devlet içindeki hain yapıdan, örgütlerden temizlendikçe alınan ihbarlar sağlıklı bir şekilde değerlendirilebiliyor" dedi.
40 YILDIR OLAY ENGELLEMESİ YAPILMAMIŞ
İlknur İnceöz konuşmasında FETÖ'nün devlet içerisinde 40 yıldır tüm ihbarları olayları engellemediğini söyleyerek şöyle konuştu:
"Eğer ki; bu FETÖ terör örgütü devlet içinde 40 yıldır bu yapılanmayı gerçekleştirmemiş olmasaydı, geriye dönüp sardığımızda, pek çok terör örgütünün eylemlerinin de önüne geçme imkanı olacaktı. Ama ne yazıkki ihbarlar bilinçli olarak engellenmiş, tedbir alınmamış. Olay engellemesi yapılmamış, hiçbir şey yapılmamış. Bugün anlaşılıyor ki; bunları yapanlar, o vatan hainleri. Bu ihbarları değerlendirmeyenler o vatan hainleri. Şimdi bakın ihbarları değerlendirdiğimizde de böyle sağlıklı sonuçlar alınabilmekte. Terör örgütü mensupları yakalanabilmekte. Daha büyük can kayıpları yaşanacak olayların engellenmesi de sağlanabilmekte. Bir canımız var, oda bu vatana feda. Emin olun ki; terör örgütleri devletin içinden ayıklandıkça bunlara karşı da çok başarılı operasyonlar, olaylar engellenebilir hale gelmiştir. Mücadelemiz sürecek elbet, çünkü Türkiye’nin başka bir yolu yoktur. Bunu başarmak zorundayız. Bu aynı zamanda 79 milyonun da başarısı olacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!