Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Bu ülkeyi bölmek istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Bu ülkeyi bölmek istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 00:32

Ak Parti Grup Başkanvekili İnceöz: Bu ülkeyi bölmek istiyorlar

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA) - AK Parti Grup Başkanvekili, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, ''Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. İşte o taşeron örgütler ve onun arkasındaki güçlere, adı ne olursa olsun, verilecek en güzel cevap, Aksaray’dan bu birlik ve beraberlik fotoğrafıdır'' dedi.
Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, partisinin Aksaray İl Başkanlığı tarafından bir tesisde verilen iftar yemeğine katıldı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren İnceöz, ''Onların yapmaya çalıştıkları şey, geçmişte nasıl Osmanlı'yı etnik köken üzerinden parçalara böldülerse, Osmanlı’nın bahçesi olan kıymetli ülkemizi, 78 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberliğine dem vurmak, bu ülkeyi bölmek istiyorlar. İşte o taşeron örgütler ve onun arkasındaki güçlere, adı ne olursa olsun verilecek en güzel cevap, Aksaray’dan bu birlik ve beraberlik fotoğrafıdır. Biz dilimiz, dinimiz, etnik kökenimiz ne olursa olsun, biriz, beraberiz, kardeşiz ve bundan sonra da bu kader birliğimizi bozmaya kimsenin gücü Allah’ın izni ile yetmeyecektir'' diye konuştu.
Terörle mücadelenin süreceğini belirten İnceöz, ''Terör örgütleriyle, teröristlerle, onların sözcüleriyle, gerek Meclis'te, gerekse de alanda her yerde, her türlü, siyasi, hukuki, askeri, silahla, ne gerekiyorsa sonuna kadar mücadelemiz devam edecek'' dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!