KOSGEP Müdürü Avras Eleşkirt’te öğrencilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

KOSGEP Müdürü Avras Eleşkirt’te öğrencilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 09:35

KOSGEP Müdürü Avras Eleşkirt’te öğrencilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT (Ağrı), (DHA)-Ağrı Genç İHH ve Eleşkirt Meslek Yüksek Okulu Erdemli Gençler Kulübü tarafından organize edilen kariyer buluşmalarında alanında uzman kişiler öğrencilerle bir araya gelerek seminerler veriyor.
    Eleşkirt Celal Oruç Meslek Yüksek Okulu Zeliha Oruç konferans salonunda yapılan kariyer buluşmasında Ağrı KOSGEB Müdürü Hüsemanettin Avras, öğrencilerle bir araya gelerek konferans verdi. Konferans öncesinde Ağrı Genç İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Vahap Santor tarafından yapılan kariyer buluşmaları ve KOSGEP Müdürü Hüseamettin Avras'ın özgeçmişi ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
    Santor’un konuşmasının ardından KOSGEP'in çalışmalarına dair sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Ağrı KOSGEP Müdürü Avras öğrencilere yönelik konferansında KOSGEP'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Projeler ve desteklenmelerden faydalanmak isteyen gençler için hibe programlarını da açıklayan Avras konferansın devamında soru cevap şeklinde öğrencilerin merak ettiği konulara değindi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!