Kamer Vakfı’ndan ASP İl Müdürü Kılıç’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kamer Vakfı’ndan ASP İl Müdürü Kılıç’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 10:52

AĞRI KAMER VAKFI ŞUBE BAŞKANI BİRGÜL ARAT, AĞRI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ İSMAİL KILIÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Kamer Vakfı Ağrı Şube Başkanı Birgül Arat, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Kamer Vakıf Başkanı Arat, kadınlara yönelik projeler hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç ile fikir alışverişinde bulundu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Aile Eğitim Programlar (AEP) kapsamında yürütülen “Aile İçi İletişim, Stresle Baş etme, Kadın İstihdamı” ile ilgili eğitimler verdiklerini ifade eden İsmail Kılıç, eğitsel ve sosyal faaliyetlerde il müdürlüğünde görev yapan ilgili meslek elemanları tarafından vakfa gerekli desteğin sağlanacağını belirtti. Kılıç, kadına yönelik yapılan tüm projelerde imkanlarının el verdiği sürece destek olacaklarını söyledi.
Kamer Vakfı Ağrı Şube Başkanı Birgül Arat, desteklerinden dolayı Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç’a teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!