İran ve Türkiye arasında dostluk müsabakaları

Güncelleme Tarihi:

İran ve Türkiye arasında dostluk müsabakaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 11:25

İran ve Türkiye arasında dostluk müsabakaları

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI (DHA) - Ağrı Valiliği tarafından organize edilen İran-Türkiye arası güreş dostluk müsabakaları düzenlendi.

Ağrı Valiliğince düzenlenen organizasyonda Ağrı ile İranlı güreşçiler dostlu adına güreştiler. Tebriz, Urmiye ve civar illerindeki güreşçilerle, Ağrı'ya gelen 27 kişilik sporcu kafilesi, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ki sporcularla ikili güreş müsabakalarında mücadele etti.

Müsabaka öncesinde İl Müdür Vekili Cemil Budak, Güreş antrenörü Oğuz Öztemiz ve sporcular İran’dan gelen sporcu kafilesi ile tokalaşarak başarı dileklerinde bulundular.

Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda tüm sporcular Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla “Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyalarını; Ağrı Vali Yardımcısı Kamil Aksoy, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, İran Güreş takımı antrenörleri ve diğer katılımcılar tarafından takdim edildi.

Ödül töreni sonunda İl Müdür Vekili Budak, İran heyetine Türk Bayrağını öperek hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!