Yeni Mahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan memleketinde iftar programı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Yaşardan memleketinde iftar programı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 11:10

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan memleketinde iftar programı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - ANKARA'nın Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde iftar programı düzenledi.

Yeni Mahalle Belediye Başkanı CHP'li Fethi Yaşar, kardeşi işadamı Ahmet Yaşar ile birlikte Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'ndaki evinin bahçesinde iftar programı düzenledi. Programa, Kaymakam Faik Arıcan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında hemşehrilerine hitap eden Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu ülke yaşanacak bir ülke, bu ülke hepimize yetecek bir ülke. Farklılıklarımız, zenginliklerimiz. Birbirimizi seversek, bu ülkenin değerlerine önem verirsek inanın bu ülkeden başka dünyada yaşanacak bir ülke yok. Hemşehriniz olarak Ankara Yeni Mahalle'de görev yapıyorum. Yeni Mahalle'deki bütün vatandaşlarımızı çok seviyorum. Onlar için çalışıyorum. Bu ülke çalışarak ayakta kalacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!