Vali Yıldırım'dan sivil toplum kuruluşu ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Yıldırımdan sivil toplum kuruluşu ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:39

Vali Yıldırım'dan sivil toplum kuruluşu ziyaretleri

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım ATSO ziyaretinde Başkan Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Hakkı Merdivenci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, günümüz dünyasında üretim yapamayan ülkelerin geri kaldığını belirtirken, "Biz de üretim yapabilecek insanlarımızı hem teşvik etmek hem de imkanlar sağlamak, önlerindeki engelleri kaldırmak için sizlerle birlikte olmayı her zaman arzu ediyoruz. Üreten insan her zaman lazım. Dünyayla rekabet başka türlü olmuyor. İstediğiniz kadar laf üretin mal üretmedikten sonra bir anlam taşımıyor" dedi.

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, "Sizler yanımızda olduğunuz sürece daha şevkle çalışıyoruz. Devletimiz, milletimiz yanımızda olduğu sürece daha şevkle çalışabiliyoruz. Bunun en yakın örneğini birkaç gün önce sayın cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın da bulunduğu Ticaret ve Sanayi Şurası'nda gördük. Bunlar bizim için çok önemli şeyler. Hele ülkemizin çok zor günlerden geçtiği şu dönemlerde. En son bölücü terör örgütü FETÖ'nün haince giriştiği darbeden sonra dahi hala dimdik ayaktayız. Neredeyse her 15 güne bir hükümetimiz sanayicilere, işadamlarına yeni teşvik açıklaması yapıyor. Başbakanımız ve tarım bakanımız kısa zamanda tarım konusunda bir açıklama yapılacağını söyledi" diye konuştu

ATSO Meclis Başkanı Hakkı Merdivenci de Vali Yıldırım'a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

TİCARET BORSASI ZİYARETİ

Vali Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nı da ziyaret etti. Borsa Başkanı Mehmet Mühsürler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, borsanın çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım, "Afyonkarahisar tarım ve hayvancılık konusunda öncü ve örnek illerden birisidir. Bu anlamda Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın önemini bilmekteyiz. Ticaretimize büyük katkılar sağlayan Ticaret Borsası'nın öncülüğünde hayvancılık alanında yapılacak olan yatırımlarla ilimize çok büyük katkılar sağlanacağına inanmaktayım. Ticaret Borsa'mızın getireceği her projenin yanında olacağız" dedi.

İŞADAMLARINA ZİYARETİ

Gün içerisindeki son ziyaretini Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ne yapan Vali Aziz Yıldırım, Başkan Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Vali Yıldırım, "Afyonkarahisar'ımızın güzide insanlarının bir araya gelerek kurduğu bu kuruluşun yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar'a sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca darbe girişimine karşı durmak adına vermiş oldukları büyük destekten dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!