Şehit ailesinden Çoban ve Sel'e teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailesinden Çoban ve Sele teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 11:45

Şehit ailesinden Çoban ve Sel'e teşekkür

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da yeni inşa edilen okula oğullarının adı verilen şehit Sami Çiftçi'nin anne ve babası, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kurtuluş Caddesi'nde eski askeri lojmanların bulunduğu alanda inşa edilen okula, Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu adı verildi. 2012 yılında şehit olan Sami Çiftçi'nin annesi Hanım Çiftçi ve babası Mehmet Çiftçi, okula çocuklarının adının verilmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'i ziyaret etti. Ziyarette, Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuri Özçelik ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da hazır bulundu.

Anne Hanım Çifçi, "Oğlum, şimdiki okulun bulunduğu Jandarma Lojmanları'nın önünde oynardı, jandarmalara selam verirdi. Ben 'Amcaları rahatsız etme' dediğimde 'Amcalar bana kızmaz anne' derdi. Burada okulun yapılacağını duyduğumda keşke benim oğlumun ismi verilse diye hayal ettim. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel, benim bu hayalimin gerçek olmasını sağladılar" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel de şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını, vatan müdafaası yapan askerlerin ailelerinin isteklerinin de kendileri için önemli olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!