Kaymakam Ağca'ya veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Ağcaya veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 13:56

 Kaymakam Ağca'ya veda yemeği

Haberin Devamı

 

Murat ŞAHBAZ/EMİRDAĞ, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi'nden Eskişehir Çifteler Kaymakamlığı'na atanan Akın Ağca için veda yemeği düzenlendi.
İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Çifteler Kaymakamlığı görevine atanan Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca onuruna veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, birim müdürleri ve STK başkanları ile davetliler katıldı.
Emirdağ'ın daha iyi hale gelmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Kaymakam Ağca, "Emirdağ'da görev yaptığım süre içerisinde birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştık. Emirdağ'ın tek ihtiyacı da bana göre birlik ve beraberlik" dedi.
Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın da Kaymakam Ağca'nın pek çok kişinin bilmediği, kendisinin de dile getirmediği desteklerinin olduğunu söyledi. Başkan Kargın, "Kaymakam Ağca'nın Emirdağ'a verdiği en önemli hizmetlerin başında Emirdağ OSB gelir. Şu anda Organize Sanayi Bölgesi'nde yerimiz kalmadı. Bu ekonomik katkıdan dolayı da kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!