ATSO'nun kalite belgesi yenilendi

Güncelleme Tarihi:

ATSOnun kalite belgesi yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 15:10

ATSO'nun kalite belgesi yenilendi

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 2005'te hak ettiği ve 2015'te A sınıfına yükseldiği Akreditasyon Belgesi yenilendi.

TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda Odalar ve Borsalar 13'üncü Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni düzenlendi. Akreditasyon Belgesi'ni ilk kez hak eden oda ve borsaların yanı sıra hizmet kalite standartlarını sürdürerek Akreditasyon Belgesi'ni yenileme imkanına kavuşan oda ve borsa yöneticileriyle çalışanların katıldığı törende, ATSO'nun 2015 yılında aldığı A Sınıfı Oda Akreditasyon Belgesi yenilendi.

Akreditasyon sertifika törenine ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, yönetim kurulu üyeleri Ömer Aktan ve Günay Öztürk, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı ve TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ATSO Kalite Yönetim ve Akreditasyon-Oda Sicil Sorumlusu Okan Uyanık katıldı.

KALİTEYİ TOBB DENETLİYOR

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, "Üyelerimize kaliteli hizmet vermeyi önemsiyoruz. Kaliteli hizmetin, TOBB nezdinde bazı kuralları bulunuyor. Odamız 2005'te hak ettiği Akreditasyon Belgesi'ni, 2015 yılında A sınıfına yükselterek bir başarı elde etmiştir. A sınıfı akredite oda olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası bu başarısını sürdürerek, belgenin yenilenmesine hak kazanmıştır. A sınıfı hizmet kalitemizin TOBB tarafından bir kez daha tescillenmesi dolayısıyla mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!